Eenvoudig je afval laten afvoeren

Container huren

Eindelijk is het dan zover, je gaat beginnen aan de verbouwing van je woning. Je verwacht dat er nog wel wat puin vanaf zal komen, er moeten namelijk ook muren worden verwijderd. Mat puinzakken heen en weer rijden naar de stortplaats is niet echt ideaal, buiten dat het onhandig en zwaar is kost het ook nog eens erg veel tijd. Een container huren is een ideale optie, geen gesjouw met zakken meer maar eenvoudig al je puin afvoeren voor de deur. Voor verschillende stoffen heeft borkbak.nl een container die voor de deur kan worden afgeleverd. 

Container huren


Informeer of er een vergunning nodig is

Niet iedere gemeente hanteert een vergunningplicht voor een container huren, als particulier of bedrijf ben je verantwoordelijk voor het informeren of er een vergunning nodig is. Zorg ervoor dat de vergunning zolang geldig is als de container nodig is voor de werkzaamheden. Natuurlijk wordt de container eerder opgehaald als deze vol is, of je klaar bent met je werkzaamheden. Heb je de container langer nodig, of is deze nog niet vol dan is het mogelijk deze langer te huren. Bij het brengen en ophalen van de container hoef je niet aanwezig te zijn, tenzij de container op een specifieke plaats moet worden gezet.

Container huren

Beschermen van je afval

Soms is het nodig dat het afval in de container wordt beschermd, of ben je bang dat andere mensen ook afval in je container gooien dan is een dichte container een goede optie. Bij een container huren heb je verschillende opties, de prijs van een container is afhankelijk van de grote en natuurlijk wat voor afval je af moet voeren. Het af laten voeren van dakafval is een stuk duurder als bijvoorbeeld takken en groen uit je tuin. Op de website van borkbak.nl vind je de verschillende prijzen per container.