Daglichtbuis plaatsen

daglichtbuis

Lichtkoepeltje, Sterk in daglicht, dat is de leuze van dit bedrijf. Donkere ruimtes kunnen weer daglicht toelaten door het plaatsen van een daglichtbuis, of een koepel. De keuze die je hier kan vinden is enorm. In het assortiment zijn verschillende koepeltjes te vinden die je online kan bestellen. Voordeel is dat deze producten geheel gratis worden verzonden en omdat het uit eigen voorraad komt, is de levertijd minimaal.

Er zijn diverse maten en soorten Solatubes te vinden. Een compleet pakket is hier ook te verkrijgen. Dit pakket is compleet voor montage en daar hoeft verder geen materiaal voor bijgekocht te worden. Erg makkelijk, want op deze manier vergeet je geen onderdelen aan te schaffen en kan je meteen tot montage overgaan.

daglichtbuis

Dankzij het plaatsen van een daglichtbuis een fijne werkplek kunnen creƫren

Wanneer er een Solatube, of een daglichtbuis wordt gekocht is het fijn om te weten dat hier diverse andere producten bijgekocht kunnen worden. Zo kan het zijn dat op donkere dagen er net te weinig licht doorheen komt. Het is dan mogelijk om een LED lamp aan te schaffen voor het extra licht wat je op dat moment mist. Ook kan het voorkomen dat er in de zomer juist teveel licht doorheen komt. Daarvoor is het mogelijk om een daglichtdimmer aan te schaffen. Deze is te bedienen met een stok, hierdoor hoef je niet op een trap of stoel te gaan staan. Een aanschaf van een Solatube is erg makkelijk, echter kan het installeren van deze lichtbuis een probleem zijn. Hiervoor kan je de hulp van Heuveling-dakdekkers inschakelen.