Folie voor op de ramen


Heb je een eigen winkel of andere onderneming, dan wil je natuurlijk dat iedereen ziet dat je daar bent gevestigd. Om herkenbaar te zijn is het gebruik van raamfolie een uitstekend idee, hierop kun je de naam of het logo van je winkel terug laten komen en aanbrengen bijvoorbeeld de etalageruit. Maar je kunt de folie ook ter decoratie aanbrengen om een bepaalde sfeer te creëren, transparante folie is namelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar bij plakhetzelf.nl. 

raamfolie

Raamfolie voor een glazen deur

Soms is het nodig om in een ruimte of een kantoor enige privacy te hebben, zeker wanneer je met belangrijke zakenrelaties aan het vergaderen bent. Met raamfolie kun je precies die privacy krijgen die je nodig hebt, door figuren of een afbeelding uit de folie te laten snijden krijg je toch voldoende daglicht in de ruimte. Zeker bij glazen deuren is dit een eenvoudige optie, tevens is het goed om te zien of er iemand anders aan de andere kant dan de deur is. 

Fleur het klaslokaal op school op

De meeste klaslokalen hebben aan de gangkant een aantal ramen waar de kinderen in de gang kunnen kijken, toch kun je daar juist een leuke decoratieve glazen wand van maken. Met gekleurde raamfolie, eventueel met leuke afbeeldingen zorg je ervoor dat het lokaal vrolijk wordt voor de kinderen om in te leren. Met de folie kun je er zelf voor kiezen welke afbeeldingen je erop wilt laten aanbrengen, met de online ontwerper maak je zelf eenvoudig je eigen folie.