Ieder design een overtrek

dekbedovertrek

Heb je een moderne slaapkamer dan is het natuurlijk wel leuk dat je ook een overtrek voor je dekbed hebt wat een beetje past in de slaapkamer. Het is net dat beetje extra voor de slaapkamer, het maakt het compleet en af. Wanneer je de slaapkamer laat zien en je hebt een mooi dekbedovertrek op je bed wordt dit direct gezien door je bezoek. Voor iedere slaapkamer zijn er bijpassende overtrekken in het assortiment van smulderstextiel.nl. Van modern tot klassiek, van bloemen tot dieren.

Alle kleuren in het assortiment

dekbedovertrek


Of je nu een geel, groen of paars dekbedovertrek zoekt, het assortiment van smulderstextiel.nl heeft allerlei verschillende kleuren. Maar ook een romantisch exemplaar met een roos, of een dekbed voor kinderen met dieren. Je kunt het niet verzinnen of het is verkrijgbaar. Van het kleinste wiegje voor kinderen tot het grootste bed voor volwassenen, ieder dekbed is er wel een overtrek voor verkrijgbaar. Kijk en selecteer wat voor jou belangrijk is, je komt vast een leuke overtrek tegen die jij op je bed wilt hebben. 

dekbedovertrek


Welk materiaal is geschikt voor jou?

Wil je luxe laten uitstralen in je slaapkamer dan is een satijnen dekbed een goed idee, een mooi glanzend dekbedovertrek wat zeer zacht aanvoelt. Naast de standaardmaten zijn er ook nog extra lange hoezen, deze zijn voorzien van een doorlopende instopstrook. Deze strook is aanwezig aan de onderkant van het overtrek en loopt over de hele breedte van het overtrek. Hierdoor kun je gebruik maken van een extra lang dekbed, meer comfort dus tijdens het slapen.