Moderne lampen uit Naarden

lamp en design

Bij atelier Brand Van Egmond in Naarden worden al vele jaren opmerkelijke collecties moderne lampen gemaakt. Het gaat om collecties bestaande uit design lampen die allemaal hetzelfde thema hebben. Binnen een thema zijn een kroonluchter, een hanglamp, een plafonnière, een wandlamp, een tafellamp en een vloerlamp verkrijgbaar. Het zijn allemaal lampen van uitstekende kwaliteit. Dat betekent dat er hoogwaardige materialen worden gebruikt, maar ook dat de lampen voldoende en juist gedimensioneerd licht geven. Daarmee kun je in je interieur subtiele sfeerverhogende accenten aanbrengen.

Verkooppunten door het hele land

Brand Van Egmond is een wereldberoemd bedrijf vanwege de lichtconcepten die door de oprichter, William Brand, zijn bedacht. Hij reist de hele wereld over om voor prestigieuze hotels, grote restaurants en hoofdkantoren van multinationals maatwerk lichtconcepten te bedenken. Daarbij werkt hij samen met bekende architecten en interieurontwerpers. Bij deze lichtconcepten worden soms hele grote moderne lampen gebruikt. De ideeën achter deze grote opdrachten zijn echter ook uitstekend toepasbaar in woningen en kleine kantoren. Daarom zijn veel van de moderne lampen van het bedrijf ook beschikbaar voor particuliere klanten. De lampen worden verkocht door een groot aantal winkels, verspreid over het land.

Advies over moderne lampen

Het bedenken van een goed verlichtingsconcept is vakwerk. Als je je interieur thuis of op kantoor op een goede manier wilt laten uitlichten is het verstandig om daar vakkundig advies over te vragen. Dat kan bij één van de resellers van Brand Van Egmond of door het bedrijf rechtstreeks te benaderen. Je kunt advies krijgen aan de hand van foto’s van je interieur, maar het is beter om een adviseur bij je langs te laten komen. Hij krijgt dan een goede indruk van de sfeer die de moderne lampen moeten uitademen en zal je een beter advies kunnen geven.