Ook op je balkon een barbeque

Big Green Egg Medium

Een tuin is natuurlijk heerlijk om te eten in de zomer, maar met een
Big Green Egg Medium kun je ook eenvoudig op je balkon genieten van een heerlijke maaltijd. Het compacte model kan ook gebruikt worden in een kleine tuin, maar toch kan er relatief nog veel vlees op de grill namelijk 4 tot 6 kilo. Nodig je vrienden of familie uit dan kun je lekker met een groepje buiten eten, niet alleen in de zomer maar ook in de winter kun je de grill gebruiken.

Big Green Egg Medium


Maak van je barbeque een pizza oven

Je kunt niet alleen vlees en vis op de Kamado Joe medium bereiden, met een pizza steen maak je van je grill en echte pizza oven. Je kunt de grill echt voor ieder feestje of gewoon omdat je het leuk vindt gebruiken. Ook groenten kun je heerlijk bereiden, samen met vlees maak jij een prachtige maaltijd die ook nog eens zalig smaakt. Denk je al aan dat heerlijke stukje kip wat je hebt gegrild met de lekkerste groenten?

Geen medium prestaties

Big Green Egg Medium


De Kamado Joe medium doet zijn naam geen eer aan, de resultaten van deze barbeque zijn namelijk niet medium. Werkelijk alles wat je wenst kun je in de grill bereiden, en op iedere locatie wat natuurlijk ook belangrijk is. Met vrienden op een balkon, of met familie in de tuin bereidt je zeer eenvoudig een zalige maaltijd. Accessoires zorgen ervoor dat je de Joe medium uit kunt breiden, op deze manier heb je nog meer keus wat je wilt bereiden.