Waarom steeds meer mensen deurluifels aanschaffen

Deurluifels

Ze zijn hipper dan ooit bij huizeneigenaren: deurluifels. Maar wat is een deurluifel nu precies, en hoe komt het dat ze ineens zo razend populair zijn? Je leest het allemaal hier.

Wat zijn deurluifels?

Deurluifels


Een deurluifel is een luifel die je boven je deur plaatst. Zo ver was je vast zelf ook al wel gekomen. Maar zie je dan ook voor je wat een deurluifel precies is? Je kunt het zien als een soort afdak voor boven een deur. Nu vraag je je wellicht af: waarom zou iemand dat willen?  Maar stel je dan eens het volgende scenario voor:

Je bent onderweg naar huis op de fiets en het begint te regenen. Je merkt al dat het zo helemaal los gaat barsten, dus je trapt snel door. Als je eindelijk thuis bent, kun je je sleutels niet vinden. Terwijl je niet op het nippertje droog thuis bent gekomen, regen je alsnog helemaal nat omdat je voor de deur tien minuten naar de sleutels moet graven. Onhandig!

Deurluifels


Sta altijd droog

Een deurluifel precies boven je voordeur had je in deze situatie kunnen helpen. Je had dan immers droog kunnen staan terwijl je naar je sleutels zocht. Maar er zijn nog meer redenen om voor deurluifels te kiezen. Zo kunnen gasten die even een frisse neus willen halen er prima onder staan als het druppelt. Of je rookt er met de jaarwisseling je traditionele sigaar. Je staat altijd droog en veilig onder jouw eigen luifel.