Woonwinkel in Hilversum

kast kopen

Een mooie woonwinkel in Hilversum is te vinden onder de naam van Reenen Meubelen. Hier kan je zeer goed slagen wanneer je op zoek bent naar ander meubilair. Van bank tot stoel en van tafel tot kast, alles is hier te vinden onder één dak. Zelfs diverse accessoires en vloerkleden zijn hier te vinden. Wanneer je van plan bent om naar deze winkel te gaan, neem er dan echt de tijd voor. Er is zoveel te zien en te koop.

Voor ene tijd terug ben ik hier geweest. Eigenlijk waren wij op zoek naar een andere stoel, maar wij zijn met een heel ander interieur thuis gekomen. Althans wij hebben het gekocht en dit wordt eerdaags geleverd.

eetbank

Geweldig mooie spullen bij de woonwinkel in Hilversum

De zoektocht naar een andere stoel is iets naders gelopen. Toen wij eenmaal bij van Reenen Meubelen binnen liepen, vielen wij van de ene in de andere verbazing. Hier staat werkelijk waar zoveel mooie spullen, probeer daar maar eens geen keuze uit te maken. Een andere stoel hadden wij zo gevonden, maar ook een nieuwe kast, een eettafel, een bank en zelf lampen. Zo mooi en allemaal tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Stoel

Eerdaags gaan wij weer terug naar deze geweldige winkel. Want tijdens ons vorige bezoek waren wij ook diverse boxsprings tegen gekomen. Hier gaan wij de volgende keer naar op zoek. Online bestellen is hier ook mogelijk, maar die keuze ligt bij jouzelf.